Ώρες επικοινωνίας
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ; Τηλεφωνικές παραγγελίες
home
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια υποβολής των παραγγελιών σας στο Nipper.
 
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα χωρίς να παρέχετε κανένα προσωπικό στοιχείο στο Nipper, για να πραγματοποιήσετε όμως συναλλαγές θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη και να μας παραχωρήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία όπως προβλέπεται από τον νόμο 2472/1997. Αυτά τα στοιχεία είναι μια ενεργή διεύθυνση email, το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, και μια διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων και θα χρησιμοποιηθούν για την ορθή παράδοση της παραγγελίας σας και την ενημέρωσή σας για νέα και ανακοινώσεις του Nipper.
 
Το Nipper δεσμεύεται πως δεν θα παραχωρήσει, πωλήσει ή μεταβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε υπηρεσίες τρίτων. Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχετε εσείς και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Nipper, πρόσβαση στον μυστικό κωδικό χρήστη έχετε μόνον εσείς και κανείς άλλος. Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Nipper - και μόνο αυτό - ενδέχεται να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες για λόγους που αφορούν την επίλυση των όποιων προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια χρήσης του Nipper.
 
Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες προστασίας προσωπικών δεδομένων, όλα τα στοιχεία που μας παραχωρείτε είναι κρυφά και φυλάσσονται χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.
 
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας του Nipper υπόκειται στους όρους του παρόντος εγγράφου καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του Ευρωπαϊκού Δικαίου στις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ. Το παρόν έγγραφο διατυπώνεται λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και ειδικότερα του Παγκόσμιου Ιστού όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση το Nipper διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με την Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Nipper.
Follow us on Facebook Εγγραφείτε στο newsletter